Ledigt just nu

Här kan du ta del av lediga lägenheter och lokaler. Om du fyller i att du vill prenumerera på e-post skickar vi meddelanden till dig när det finns lägenheter som passar dig och dina önskemål. Det brukar vara uppskattat eftersom du slipper hålla koll lika ofta! Vi skickar alltså inte ut erbjudande till dig utan det är du själv som söker den lägenhet som du är intresserad av. 

Den dag du registrerar dig räknas som din första ködag. Från det datumet räknas varje dag i kön som en köpoäng. 

Det kan vara bra att känna till att du alltid använder din  PIN-kod och ditt personnummer för att gå in och söka bostad och att vi lägger ut de lägenheter vi har lediga för uthyrning första vardagen i varje månad. Lediga lägenheter visas på vår hemsida i 7 dagar.

Det spelar ingen roll vilken av dessa sju dagar du söker lägenhet, då det inte är "först till kvarn" som gäller. Du kan ha max tre samtidiga intresseanmälningar på lägenhet.

Efter din ansökan kan du på din personliga sida följa uthyrningsprocessen. Då ser du till exempel om visning pågår, om kontrakt är tecknat och liknande.

Vi räknar dina nej-svar och uteblivna svar på de erbjudanden du fått om visning av lägenhet. Den tredje gången du antingen svarar nej eller avstår från att svara på ett erbjudande kommer vårt system att spärra dig för lägenhetssökning i 6 månader.

Det är viktigt att du uppdaterar dina person- och adressuppgifter för att de ska vara aktuella. Vi tar kreditupplysning samt referenser från tidigare boende. För att behålla din köplats måste du uppdatera din intresseanmälan minst var 12:e månad. Detta gör du genom att besöka din personliga sida och gå igenom "Ändra registrering" och avsluta med att "Spara". Gör samma sak även för din profil på ”Intresseanmälan lägenhet” och avsluta med att klicka på ”Spara”. 

När du fått lägenhet blir du automatiskt avregistrerad i intressebanken. Du kan registrera dig igen när du vill, men det måste gå 6 månader innan du kan söka lägenhet igen.